Gastro Meeting - All About Chefs 10 marca 2020, Airport Hotel Okęcie

Prowadzenie konferencji

Dynamiczna formuła z wieloma prezentacjami i panelami dyskusyjnymi, które będą przedzielone oryginalnymi wstawkami prowadzących. Wszystkie „przerywniki” będą odnosiły się do sztuki sprzedaży w gastronomii.

Rafal_Pasenik

Rafał Pasenik

Od ponad 20 lat pracuje w branży HoReCa – zna jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomaga swoim Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gra o sukces moich Klientów ponieważ jest wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło.

Program

Rafał Krzycki

Organizator konferencji Gastro Meeting, wydawca portalu Horeca Business Club oraz pierwszego na świecie Horeca Radio. Od 20 lat związany z branżą wydawniczą. Doskonale zna środowisko hotelarzy i restauratorów. Na co dzień współpracuje z wieloma organizacjami branżowymi, co sprawia, że posiada bardzo aktualną wiedzę na temat sektora HoReCa w Polsce.

Rada programowa, paneliści, prelegenci, trenerzy

Szef Kuchni - Fest Porst Czerniakowski

Agata Wojda

Szef Kuchni – Fest Porst Czerniakowski
Szef Kuchni i właściciel - Platter

Karol Okrasa

Szef Kuchni i właściciel – Platter
Szef kuchni i właściciel - Z Drugiej Strony Lustra

Iwona Niemczewska

Szef kuchni i właściciel – Z Drugiej Strony Lustra
Szef kuchni, prezydent Akademii Bocuse d’Or Poland

Adam Chrzątowski

Szef kuchni, prezydent Akademii Bocuse d’Or Poland
Pastry Chef - Pastrylab

Michał Doroszkiewicz

Pastry Chef – Pastrylab
Mistrz Cukiernictwa - Ambasador92

Monika Ignaciuk

Mistrz Cukiernictwa – Ambasador92
Executive Chef - Novotel Warszawa Centrum

Jakub Malec

Executive Chef – Novotel Warszawa Centrum
Szef Kuchni, trener, doradca

Jarek Walczyk

Szef Kuchni, trener, doradca
Pastry Chef - Czekolada Cafe/Airport Hotel Okęcie

Michał Iwaniuk

Pastry Chef – Czekolada Cafe/Airport Hotel Okęcie
Właściciel - Ashanti - Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej

Małgorzata Michalska

Właściciel – Ashanti – Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
Redaktor Naczelny - Gourmet

Rafał Skórski

Redaktor Naczelny – Gourmet
Fotograf, trener - Ashanti

Jakub Wilczek

Fotograf, trener – Ashanti

UŁÓŻ SWÓJ PROGRAM KONFERENCJI JAK PUZZLE

Poza głównym programem części merytorycznej konferencji przygotowaliśmy dla Was cztery różne warsztaty tematyczne, podczas których, w małych, maksymalnie 20-osobowych grupach, praktycznie przećwiczycie różne zagadnienia związane z Waszą codzienną pracą i prowadzeniem biznesu gastronomicznego. Możesz np. zacząć dzień od wybranych warsztatów, następnie pójść na główną salę konferencyjną i wysłuchać przygotowanych prezentacji i paneli dyskusyjnych, po czym udać się na kolejny warsztat.

PAMIĘTAJ: By wziąć udział w warsztacie musisz kupić bilet wstępu na konferencję + bilet wstępu na wybrany warsztat lub warsztaty

PROGRAM KONFERENCJI

8:00 – 9:00

REJESTRACJA

I BLOK

9:00-10:30

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

10:30-11:00

Przerwa kawowa

II BLOK

11:00 – 12:30

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

SALA GALAXY III

SALA VEGA

12:30 - 13:10

Przerwa obiadowa

III BLOK

13:10 – 14:40

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

SALA GALAXY III

14:40 - 15:00

Przerwa kawowa

IV BLOK

15:00 – 16:00

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

SALA GALAXY III

Zakończenie konferencji

Konkursy wizytówkowe

WARSZTAT 1

9:00 – 10:30

Maks. 20 osób

90 minut

Dodatkowo płatny

50 PLN

Rentowna restauracja – analiza kosztów w gastronomii

 

 

Małgorzata Bednarz

WARSZTAT 2

11:00 – 12:30

90 minut

Maks. 20 osób

Dodatkowo płatny

50 PLN

Asertywność menedżera – jak sobie radzić z trudnymi zachowaniami pracowników

Rafał Pasenik

WARSZTAT 3

13:20 – 14:50

Maks. 20 osób

90 minut

Dodatkowo płatny

50 PLN

Pokonywanie barier w rozwoju przedsiębiorstwa. Przykłady rozwiązań

 

Anna Lurje

Maciej Komorowski

WARSZTAT 4

15:10 – 16:40

Maks. 20 osób

90 minut

Dodatkowo płatny

50 PLN

Jak prawidłowo tworzyć kartę win w restauracji

 

 

 

Szymon Milonas

We’re a group of passionate people helping you to grow your business.

Patroni medialni

  •