Gastro Meeting - All About Chefs 10 marca 2020, Airport Hotel Okęcie

UŁÓŻ SWÓJ PROGRAM KONFERENCJI JAK PUZZLE

Poza głównym programem części merytorycznej konferencji przygotowaliśmy dla Was cztery różne warsztaty tematyczne, podczas których, w małych, maksymalnie 20-osobowych grupach, praktycznie przećwiczycie różne zagadnienia związane z prowadzeniem biznesu gastronomicznego. Możesz np. zacząć dzień od wybranych warsztatów, następnie pójść na główną salę konferencyjną i wysłuchać przygotowanych prezentacji i paneli dyskusyjnych, po czym udać się na kolejny warsztat.

PAMIĘTAJ: By wziąć udział w warsztacie musisz kupić bilet wstępu na konferencję + bilet wstępu na wybrany warsztat lub warsztaty

Prowadzenie konferencji

Dynamiczna formuła z wieloma prezentacjami i panelami dyskusyjnymi, które będą przedzielone oryginalnymi wstawkami prowadzących. Wszystkie „przerywniki” będą odnosiły się do sztuki sprzedaży w gastronomii.

Rafał Pasenik 

Rafał Krzycki 

Nazwa sali

PROGRAM KONFERENCJI

FOYER

(1 piętro)

8:00 - 9:00

REJESTRACJA

9:00-10:30

I BLOK

SALA KONFERENCYJNA GALAXY II

(1 piętro)

SALA ATLANTIS

(1 piętro)

WARSZTAT 1 (DEMO 80 minut, płatny)

SALA DISCOVERY

(1 piętro)

WARSZTAT 2 (DEMO 80 minut, płatny)

SALA GALAXY III

(1 piętro)

TURA 1 (część 1)

SALA

GALAXY I + FOYER

(1 piętro)

10:30-11:00

Przerwa kawowa

11:00-12:20

II BLOK

SALA KONFERENCYJNA GALAXY II

(1 piętro)

SALA ATLANTIS

(1 piętro)

WARSZTAT 3 (DEMO 80 minut, płatny)

SALA GALAXY III

(1 piętro)

TURA 1 (część 2)

SALA

GALAXY I + FOYER

RESTAURACJA MIRAGE

(1 piętro)

12:20-13:00

Przerwa obiadowa

13:00-14:20

III BLOK

SALA KONFERENCYJNA GALAXY II

(1 piętro)

SALA DISCOVERY

(1 piętro)

WARSZTAT 6 (DEMO 80 minut, płatny)

SALA GALAXY III

(1 piętro)

TURA 2 (część 1)

SALA

GALAXY I + FOYER

(1 piętro)

14:20-14:40

Przerwa kawowa

14:40-15:50

IV BLOK

SALA KONFERENCYJNA GALAXY II

(1 piętro)

SALA ATLANTIS

(1 piętro)

WARSZTAT 7 (DEMO 80 minut, płatny)

SALA DISCOVERY

(1 piętro)

WARSZTAT 8 (DEMO 80 minut, płatny)

SALA GALAXY III

(1 piętro)

TURA 2 (część 2)

WARSZTAT 1

9:00 – 10:30

Maks. 20 osób

90 minut

Dodatkowo płatny

50 PLN

Rentowna restauracja – analiza kosztów w gastronomii

 

 

Małgorzata Bednarz

WARSZTAT 2

11:00 – 12:30

90 minut

Maks. 20 osób

Dodatkowo płatny

50 PLN

Asertywność menedżera – jak sobie radzić z trudnymi zachowaniami pracowników

Rafał Pasenik

WARSZTAT 3

13:20 – 14:50

Maks. 20 osób

90 minut

Dodatkowo płatny

50 PLN

Pokonywanie barier w rozwoju przedsiębiorstwa. Przykłady rozwiązań

 

Anna Lurje

Maciej Komorowski

WARSZTAT 4

15:10 – 16:40

Maks. 20 osób

90 minut

Dodatkowo płatny

50 PLN

Jak prawidłowo tworzyć kartę win w restauracji

 

 

 

Szymon Milonas

Patroni medialni

  •