Moderatorka konferencji

Katarzyna Selenta

Właścicielka firmy Chef Hunters i kolektywu Granice Smaku

Doradca gastronomiczny i rekruter.

Właścicielka firmy Chef Hunters i założyciel kolektywu Granice Smaku. Od lat związana z branżą gastronomiczną. Współpracowała z kilkudziesięcioma restauracjami w całej Polsce.

W poprzednim życiu związana była z prawem i literaturą.

 

Spodziewajcie się wielu ciekawych pytań, trafnych wniosków i wspaniałej atmosfery!

Loża ekspertów

Sylwia Stachyra 

szef kuchni, właścicielka, zwyciężczyni Top Chef Polska 2018

Pochodzi z Lublina, to właśnie tam zdobyła tytuł magistra prawa na Kulu jednak podążyła droga pasji i wyjeżdżając do wielkiej Brytanii zdobyła kolejne wykształcenie jako dyplomowany kucharz. W swojej karierze zawodowej szkoliła się w najlepszych restauracjach w wielkiej Brytanii, jednak ma na swoim koncie prowadzenie własnej restauracji, bycie kucharzem dla elitarnych gości na prywatnych, ekskluzywnych jachtach oraz prace dla Gordona Ramseya w jego restauracji Savoy Grill w Londynie jak i zwycięstwo Top Chef Polska 2018. Mieszkała w wielu krajach i porozmawia się z nią w czterech językach, a do tego po powrocie do kraju nie spoczęła na laurach tylko prowadzi już własna firmie CookShe by Sylwia Stachyra oraz pragnie dalej się rozwijać i marzy o właśnie szkole kulinarnej, która oczywiście otworzy już nie długo.

PROGRAM KONFERENCJI GASTRO MEETING 2018

 

Program najbliższej konferencji Gastro Meeting ma dynamiczną formułę – bazuje na licznych, 15-minutowych prezentacjach przygotowanych przez praktyków, ekspertów i doradców branży gastronomicznej. Dajemy gwarancję merytorycznych i ciekawych prelekcji oraz potężnej dawki praktycznych rozwiązań dla Waszej gastronomii! 

Tematami poruszanymi na najbliższej edycji Gastro Meeting będą:

  •  sytuacje kryzysowe w restauracji – jak je zwalczać?

  •  aspekty prawne związane z prowadzeniem lokali gastronomicznych

  • efektywne zarządzanie personelem

  • skuteczne działania marketingowe online i offline

  • obsługa klienta

  • fuckup story

Autorami prelekcji są uczestnicy konkursu Expert Gastro Meeting, którzy zakwalifikowali się do 2 etapu.

Słuchaczy czeka wiele inspirujących tematów, praktycznych rozwiązań oraz najwyższy poziom merytoryczny.

Szczegółowy program wraz z opisami prelekcji będzie opublikowany po wyłonieniu finalistów konkursu.

Chcesz zostać prelegentem konferencji Hotel Meeting?

Zgłoś swoją prezentację do konkursu:

http://gastro.bsdpoland.pl/expert/