Gastro Meeting - All About Chefs 10 marca 2020, Airport Hotel Okęcie

Prowadzenie konferencji

Dynamiczna formuła z wieloma prezentacjami i panelami dyskusyjnymi, które będą przedzielone oryginalnymi wstawkami prowadzących. Wszystkie „przerywniki” będą dotyczyły umacniania komunikacji na poziomie kuchnia-sala, radzenia sobie w sytuacjach reklamacyjnych.

Od ponad 25 lat pracuje w branży HoReCa. Pomaga swoim Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gra o sukces moich Klientów ponieważ jest wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, to dzięki nim wszyscy mamy pracę.

Rafał Pasenik

Od ponad 25 lat pracuje w branży HoReCa. Pomaga swoim Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gra o sukces moich Klientów ponieważ jest wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, to dzięki nim wszyscy mamy pracę.
Organizator konferencji Gastro Meeting, wydawca portalu Horeca Business Club oraz pierwszego na świecie Horeca Radio. Od 20 lat związany z branżą wydawniczą. Doskonale zna środowisko hotelarzy i restauratorów. Na co dzień współpracuje z wieloma organizacjami branżowymi, co sprawia, że posiada bardzo aktualną wiedzę na temat sektora HoReCa w Polsce.

Rafał Krzycki

Organizator konferencji Gastro Meeting, wydawca portalu Horeca Business Club oraz pierwszego na świecie Horeca Radio. Od 20 lat związany z branżą wydawniczą. Doskonale zna środowisko hotelarzy i restauratorów. Na co dzień współpracuje z wieloma organizacjami branżowymi, co sprawia, że posiada bardzo aktualną wiedzę na temat sektora HoReCa w Polsce.

Rada programowa, paneliści, prelegenci, trenerzy

Szef Kuchni - Fest Porst Czerniakowski

Agata Wojda

Szef Kuchni – Fest Porst Czerniakowski
Szef Kuchni i właściciel - Platter

Karol Okrasa

Szef Kuchni i właściciel – Platter
Szef kuchni i właściciel - Z Drugiej Strony Lustra

Iwona Niemczewska

Szef kuchni i właściciel – Z Drugiej Strony Lustra
Szef kuchni, prezydent Akademii Bocuse d’Or Poland

Adam Chrząstowski

Szef kuchni, prezydent Akademii Bocuse d’Or Poland
Szef Kuchni - Sofitel Warsaw Victoria

Maciej Majewski

Szef Kuchni – Sofitel Warsaw Victoria
Pastry Chef - Pastrylab

Michał Doroszkiewicz

Pastry Chef – Pastrylab
Mistrz Cukiernictwa - Ambasador92

Monika Ignaciuk

Mistrz Cukiernictwa – Ambasador92
Szef kuchni, promotor ruchu Slow Food oraz idei Zero
Waste

Kuba Korczak

Szef kuchni, promotor ruchu Slow Food oraz idei Zero Waste
Szef Kuchni / Pastry Chef

Maciej Rosiński

Szef Kuchni / Pastry Chef
Pastry Chef - Czekolada Cafe/Airport Hotel Okęcie

Michał Iwaniuk

Pastry Chef – Czekolada Cafe/Airport Hotel Okęcie
Szef Kuchni, trener, doradca

Jarek Walczyk

Szef Kuchni, trener, doradca
Szef Kuchni

Sylwia Stachyra

Szef Kuchni
Pastry Chef

Janusz Profus

Pastry Chef
Fotograf, trener - Ashanti

Jakub Wilczek

Fotograf, trener – Ashanti
Właściciel - Ashanti - Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej

Małgorzata Michalska

Właściciel – Ashanti – Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej
Redaktor Naczelny - Gourmet

Rafał Skórski

Redaktor Naczelny – Gourmet
Redaktor - Horeca Business Club i Horeca Radio

Weronika Goworowska

Redaktor – Horeca Business Club i Horeca Radio
Szefowa kuchni w No Problem - Bracka 20

Maja Wirowska

Szefowa kuchni w No Problem – Bracka 20
Wspólnik i współzałożyciel Centrum Prawa Żywnościowego

Daniel Szostek

Wspólnik i współzałożyciel Centrum Prawa Żywnościowego
Menedżer gastronomii, trener H

Robert Kieszek

Menedżer gastronomii, trener H&R System
Mistrzyni cukiernictwa, współwłaścicielka Cukiernia Sowa

Aleksandra Sowa

Mistrzyni cukiernictwa, współwłaścicielka Cukiernia Sowa
Właściciel i szef kuchni w Restauracji Aroma

Patryk Dziamski

Właściciel i szef kuchni w Restauracji Aroma
Właściciel restauracji Fratelli

Tomasz Furmański

Właściciel restauracji Fratelli
Właścicielka Pracownia SMAKU

Jolanta Kleser

Właścicielka Pracownia SMAKU
Prawnik w Centrum Prawa Żywnościowego

Patryk Kalinowski

Prawnik w Centrum Prawa Żywnościowego
Właściciel Berio Consulting

Maciej Rogowski

Właściciel Berio Consulting
Synergic Media

Mateusz Ruszkowski

Synergic Media

UŁÓŻ SWÓJ PROGRAM KONFERENCJI JAK PUZZLE

Poza głównym programem części merytorycznej konferencji przygotowaliśmy dla Was cztery różne warsztaty tematyczne, podczas których, w małych, maksymalnie 20-osobowych grupach, praktycznie przećwiczycie różne zagadnienia związane z Waszą codzienną pracą i prowadzeniem biznesu gastronomicznego. Możesz np. zacząć dzień od wybranych warsztatów, następnie pójść na główną salę konferencyjną i wysłuchać przygotowanych prezentacji i paneli dyskusyjnych, po czym udać się na kolejny warsztat.

PAMIĘTAJ: By wziąć udział w warsztacie musisz kupić bilet wstępu na konferencję + bilet wstępu na wybrany warsztat lub warsztaty

PROGRAM KONFERENCJI

8:00 – 9:00

REJESTRACJA

I BLOK

9:00-10:30

SALA GALAXY II

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

Przerwa kawowa

II BLOK

11:00 – 12:30

SALA GALAXY II

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

Przerwa obiadowa

III BLOK

13:10 – 14:40

SALA GALAXY II

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

Przerwa kawowa

IV BLOK

15:00 – 16:00

SALA GALAXY II

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

SALA GALAXY III

SALA ATLANTIS

SALA DISCOVERY

SALA VEGA

SALA CHALLENGER

Zakończenie konferencji

Konkursy wizytówkowe

WARSZTAT 1

9:00 – 10:30

Maks. 20 osób

90 minut

Dodatkowo płatny

50 PLN

Rentowna restauracja – analiza kosztów w gastronomii

 

 

Małgorzata Bednarz

WARSZTAT 2

11:00 – 12:30

90 minut

Maks. 20 osób

Dodatkowo płatny

50 PLN

Asertywność menedżera – jak sobie radzić z trudnymi zachowaniami pracowników

Rafał Pasenik

WARSZTAT 3

13:20 – 14:50

Maks. 20 osób

90 minut

Dodatkowo płatny

50 PLN

Pokonywanie barier w rozwoju przedsiębiorstwa. Przykłady rozwiązań

 

Anna Lurje

Maciej Komorowski

WARSZTAT 4

15:10 – 16:40

Maks. 20 osób

90 minut

Dodatkowo płatny

50 PLN

Jak prawidłowo tworzyć kartę win w restauracji

 

 

 

Szymon Milonas

We’re a group of passionate people helping you to grow your business.

Patroni medialni

  •